5 redenen om een ​​horloge van hout en steen te bezitten

Houten horloge

Een houten horloge is meer dan een gewoon uurwerk! Al onze modellen staan ​​voor natuurlijke schoonheid, individualiteit en uniciteit. Ons doel is om uurwerken te maken die hun eigenaren eraan herinneren om het beste uit elke dag te halen. De volgende 7 redenen zullen je onthullen waarom een ​​horloge gemaakt van hout en steen perfect bij je past.

Je houdt van natuurlijke materialen

Onze horloges zijn zorgvuldig handgemaakt met alleen de meest exquise houtsoorten en stenen die beschikbaar zijn.

Je horloge moet net zo uniek zijn als jij

Elk houten uurwerk is echt uniek in zijn soort. De unieke texturen van hout en steen zorgen ervoor dat al onze horloges zich van elkaar onderscheiden. Geen enkel stuk is precies hetzelfde, wat betekent dat je nooit iemand zult vinden met exact hetzelfde horloge als jij.

Je viert kleurrijke variatie

De,fabrikanten staan vaak bekend om hun grote diversiteit aan producten, maar let op: het kan soms moeilijk zijn om een ​​enkel model te kiezen met onze selectie van meer dan 800 verschillende designs. 😉

Je benadrukt innerlijke waarden

Houten horloges zijn meer dan alleen magneten voor complimenten! We garanderen dat de innerlijke werking van onze horloges is gebouwd om lang mee te gaan en dat onze uurwerken zeker de tand des tijds zullen doorstaan.

U wilt dat uw horloge zeldzaam is

De uurwerken worden vaak in kleine hoeveelheden vervaardigd, soms met slechts één productielijn. Dit geeft onze horloges een heel bijzondere en onderscheidende kwaliteit, waardoor ze echte verzamelobjecten zijn.

5 redenen om een ​​horloge van hout en steen te bezitten
Schuiven naar boven